Armando dient ontslag in bij Marco

Marco en Armando Borsato waren zestien jaar lang twee handen op één buik. Die tijd is echter voorbij. Want na het faillissement van Marco’s bedrijf diende Armando zijn ontslag in als Marco’s personal assistant. Armando vertelt.

De Borsato-broers hadden het graag anders gezien. Zestien jaar geleden stelde Marco Armando voor om bij hem in vaste dienst te komen. Armando had eerst bijna zeven jaar als beroepsmilitair de kost verdiend, was op dat moment tentenbouwer en had zin in een nieuwe uitdaging. ‘Ik wist niet precies wat ik wilde, maar dat tenten bouwen had ik wel gezien. Marco vroeg me of ik zijn personal assistent wilde worden. Zijn carrière had een flinke vlucht genomen, nadat hij een jaar eerder met Dromen Zijn Bedrog zijn doorbraak had gemaakt.Hij was toen bijna dag en nacht onderweg. Marco had behoefte aan meer structuur in zijn leven en zocht iemand om hem te begeleiden. Iemand die hij volledig kon vertrouwen en bij wie hij helemaal zichzelf kon zijn.

Tot die tijd ging ik zo nu en danvoor de gezelligheid met hem mee. Ik had dus al een indruk van de bezigheden van een personal assistant. Ik heb ‘ja’ gezegd, en daar heb ik geen spijt van gehad.’

Geef een reactie